Meer-camera-registraties en live-projecties

Uw evenement, een herinnering voor de toekomst! Bij Geurt van Gils Film weten wij daar wel raad mee.

  

Bij meer-camera-registraties of "multicam" leggen we uw evenement vast met meerdere camera's. Alle beelden komen aan bij de regisseur, waarna hij bepaald welke camera wordt geschakeld.

 

Geurt van Gils kan, door kennis en ervaring als inspiciënt bij een jeugdsymfonieorkest, als theatertechnicus, podiumbouwer, belichter en geluidstechnicus, meedenken met opdrachtgevers en collega’s van andere disciplines, en tips geven voor een goed resultaat.

 

Na uitgebreid overleg, en goedkeuring door de opdrachtgever, wordt de productie technisch voorbereid en worden crewleden gecontacteerd en spullen gereserveerd.

 

Geurt van Gils Film werkt uitsluitend met vakmensen en professionele apparatuur.

 

Een crew bestaat uit:

  • regisseur,
  • schakeltechnicus
  • minimaal 3 cameramensen

 

Optioneel zijn:

  • Extra cameramensen
  • Regie-assistent / klankregisseur

 

Tijdens de uitvoering bepaalt de regisseur van Geurt van Gils Film de beelden die worden geschakeld. Hierbij wordt hij ondersteund door mogelijk een regie-assistent. Voor sommige producties is het wenselijk om een beroep te doen op een klankregisseur om de inzetten van bepaalde instrumenten op het juiste moment in beeld te hebben (symfonische- en harmonieconcerten).

 

Naast de geregisseerde versie worden alle camera’s ook afzonderlijk van elkaar opgenomen voor latere nabewerking.

 

Tevens is er de mogelijkheid om de geschakelde versie ook live te projecteren op het podium of in de zaal. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Een groot team van professionals.

 

Musical-  en concertregistraties

 

Live-projecties bij o.a. sport evenementen en showconcerten. Foto: Sporten voor Sophia