50 jaar Lokale Omroep Goirle

Op 2 november 2022 was een speciale talkshow uitzending van de Lokale Omroep Goirle omwille van het 50 jarig bestaan van de omroep. Tal van gasten en publiek waren aanwezig in de theaterzaal van CC Jan van Besouw, welke voor deze gelegenheid tot tv-studio, om dit jubileum te vieren. Geurt van Gils was als cameraman aanwezig en werkte onder regie van Constantijn Knapen.  

Lees meer »

De Goolse Geheimen weer van start!

We zijn weer begonnen! In opdracht van Vereniging Recreatie en Toerisme Goirle komen we weer op de mooiste plekjes in de gemeente (en net daar buiten). We zijn gestart op het prachtige landgoed van Gorp en Roovert en Landgoed de Hoevens. Ook de Rielse en Goirlese molens stonden op ons lijstje.

Lees meer »

Zelfstandig Eindfilm Pakket

In samenwerking met Hollywood in de Klas heb ik in juni voor twee scholen hun eindfilms mogen monteren. Door de Corona-crisis was het voor de vele schoolorganisaties niet haalbaar om een eindmusical in te studeren. Door te kiezen voor het filmscript Hotel... van Hollywood in de Klas werd het toch nog mogelijk om op een waardige en speciale manier een aandenken over te houden aan de basisschool.

Lees meer »

De V-Factor!

In opdracht van Jan Ligthartschool De Rendierhof uit Tilburg, 3 eindfilms mogen opnemen en monteren. De school maakte gebruik van het Hollywood in de Klas script dat speciaal werd ontwikkeld in het kader van 75 jaar Vrijheid.

Lees meer »

De Goolse Code

Kraak de Goolse Code! Een tijdje terug, had ik in opdracht van Goolse Geheimen Gidsen opnamen in het smidske op het Heemerf aan de Nieuwe Rielseweg in Goirle.

Lees meer »

Euregio Jeugdorkest brings music together

In opdracht van leden van het Euregio Jeugdorkest, maakte ik de montage van deze speciale uitvoering van "Cirlce of Life" bij gelegenheid van de coronacrisis. Het orkest zou normaal gesproken vanaf april door Nederland en België reizen om het programma Music from the Pictures ten gehoren te gaan brengen. Echter is daar door de crisis abrupt een streep door getrokken. 

Lees meer »

Start 120 jaar Odulphuslyceum Tilburg

Eind januari was op het Odulphuslyceum Tilburg een Lustrum-Symposium georganiseerd in het kader van Odulphus 120 jaar. Mij was gevraagd een impressie te maken van deze middag.Aan het woord komen o.a.: Frans Claassens (rector), Eveline van Rijswijk (dagvoorzitter), Tibor Fijnaut, Burg. Theo Weterings, en andere sprekers van de verschillende lezingen.

Lees meer »

Opening Scheinvliegveld SF34-Kamerun

Bij gelegenheid van de opening van het Schijnvliegveld De Kiek "SF37 Kamerun" op 26 oktober 2019, legden de sprekers de nadruk op dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Vrijheid moet je doorgeven.

Lees meer »

Musical Curtains in Premiere

Vrijdagavond 1 november 2019 vond in Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle de première plaats van de musical Curtains gespeeld door SPOT Theater Noord-Brabant.

Lees meer »

Goirle 75 jaar bevrijdt!

Op 26 oktober herdachten de inwoners van de Gemeente Goirle de geallieerde militairen en burgers die omkwamen bij de bevrijding van hun dorp. De organisatie was in handen van Afdeling Midden-Brabant Bond van Wapenbroeders

Lees meer »